Köprüköy Anadolu Lisesi


Vizyon: Tarihi ve geleceği ile barışık bir okul. Yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş bir okul. Değerler silsilesini öğrenciye kazandıran bir okul. Farklı kültür ve kimliklerin kardeşliğini pekiştirmek isteyen bir okul. Akademik başarıda her öğrencinin var olan potansiyelini sonuna kadar kullanmasını sağlamak isteyen bir okul.

Misyon: Milli ve manevi değerlere sahip, çalışmanın, üretmenin, emeğin ve en önemlisi insanın kıymetini bilen vatanına ve milletine hizmet etmeyi bir ibadet bilinci içinde yerine getiren, hayata ötekinin gözü ile de bakan ve sadece akademik başarıya değil, yaşam başarısına odaklanan, eğitimin hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu bilerek, insani değerler silsilesini kavramış ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00-16:15
Isınma: doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler: Okul içinde Masa tenisi,futbol,voleybol,okçuluk gibi faaliyetler yapılmaktadır. Erzurum merkezde gerçekleştirilen kick boks,güreş,futsal,hentbol,masa tenisi,atletizm gibi faaliyetlere katılım sağlanmış olup kick boksta il birinciliği güreşte il üçüncülüğü, atletizmde il üçüncülüğü gibi okulumuz belli başlı başarılara sahiptir.
Bilimsel Etkinlikler: 2018 TUBİTAK 4006 Bilim Fuarına katılım, 2019 Erzurum Robotik Fuarı Sergisine katılım,
Proje Çalışmaları: 2018 Tübitak 4006 projelerine katılım ve sunum.

Telefon - 0 (442) 691 23 41

Belgegeçer - (442) 691 2341

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://koprukoyanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Şehitler Mahallesi Necati Erer Caddesi 25320 KÖPRÜKÖY/ERZURUM

Öğretmen :30
Öğrenci :417
Derslik :21
Spor Salonu :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Kimya Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :Normal öğretim.

Yerleşim Yeri - Köprüköy İlçesi Erzurum il merkezinin doğusundadır. Erzurum’a olan uzaklığı 64 Km’dir. Toplam alanı 665 Km2 dir. Bu alan içerisinde 1 Belde 38 köy 10 mezra bulunmaktadır. Denizden yüksekliği ortalama 1670 m’dir. Kuzeyinde Narman, doğusunda Horasan , batısında Pasinler ve güneyinde Karayazı ilçeleri bulunmaktadır.

Adres - Şehitler Mahallesi Necati Erer Caddesi 25320 KÖPRÜKÖY/ERZURUM

Ulaşım Ulaşım Köprüköy Belediyesi arabaları,saat başı geçen Horasan arabaları ve Hınıs Karayazı vs gibi diğer araçlarla sağlanmaktadır.İlçemiz Erzurum-Kars yolu üzerinde yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.İl merkezine uzaklık 57 km dir.